Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/9/4/a/bilbud.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 HVORDAN FOREGÅR DET? - Bilbud.dk - Vi køber din brugte bil

HVORDAN FOREGÅR DET?

Opret bil:

Hos bilbud behøver du ikke at oprettet dig som bruger for at vi kan hjælpe dig. Opret din bil via formularen her

Beskriv din bil:

For at modtaget et bud fra os skal du som det eneste lave en beskrivelse af din bil og sende den til os. Vi køber biler der max er 10 år gamle. Specialbiler købes dog uanset alder (eks: cabriolet, SUV, 4×4 etc.) Vi forventer ikke en professionel beskrivelse men en beskrivelse der fortæller om buler, skrammer, defekter som ligger udover hvad man man kan forventer efter bilen årgang og kilometer. Beskrivelsen kan suppleres op med foto af bilen.

Når vi har modtaget beskrivelsen vil en af vores kompetente medarbejder lave et markedstjek af den pågældende bil, hvor efter du vil modtage til skriftligt købsbud fra os. Købstilbuddet vil være gældende i 8 dage efter modtagelsen fra vores side, men helt uforpligtende for dig. Handlen er betinget af endelig besigtigelse.

Sælg din bil:

Accepteres købstilbudet kontaktes du af os i forhold til afhentning og afregning.

Hvad skal bilbud.dk have i forbindelse med overdragelse af bilen?

– Original registreringsattest
– Hvis ejer ikke er den sammen, skal der forligge en fuldmagt fra ejer.
– Billedlegitimation
– Alle nøgler skal udleveres
– Divs servicebøger, instruktionsbøger o.l.

Hvordan ordnes betalingen:

– Kontant
– Straksoverførsel via banken

Afhentning / aflevering:

Udover at vi tilbyder at hente bilen på din adresse, på dit arbejde eller andet sted efter din anvisninger så er det også muligt at aflevere bilen på en af vores adresser:

Vores 2 afleveringsadresser:

osbechlaursen

SKAL DU LEASE?
ELLER KØBE NY BIL?

Så kig forbi Osbech Laursen Cars - www.olcars.dk, som er ejet af bilbud.dk. Her er vi eksperter i biler, der kan byde på lidt ekstra. Enten i form af ekstra køreglæde, ekstra luksus, ekstra komfort eller bare det der ekstra, der gør en bil helt speciel.

Besøg Osbech Laursen Cars

KONTAKT OS

Vi svarer tilbage inden for få timer på hverdage.