Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/9/4/a/bilbud.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 OM BILBUD - Bilbud.dk - Vi køber din brugte bil

OM BILBUD

HVEM STÅR BAG BILBUD?

Bag Bilbud står nogle yderst kyndige bilfolk, som til daglig driver 2 forskellige bilforretninger.

Bella Trading har adresse i Randers og har siden 2002 beskæftiget sig med salg og eksport af biler med et årligt salg på +1000 biler.

Osbech Laursen Cars er beliggende i København, her sælges og leases premium biler ud. Du finder altid et god udvalg af biler, og du er garanteret professional vejledning. Du kan læse meget mere om Osbech Laursen Cars på www.olcars.dk

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Hos Bilbud er det helt GRATIS OG UFORPLIGTENDE at modtage et bud, - du behøver ikke oprettet en profil, det eneste du skal for at modtage et bud er enten at udfylde nedenstående formular eller kontakte os på telefon.

Når vi har modtaget beskrivelsen vil en af vores vurderingsmedarbejder lave et markedstjek af den pågældende bil, hvorefter du vil modtage et skriftligt købsyilbud fra os. Købstilbuddet vil være gældende i 8 dage efter modtagelsen fra vores side, men helt uforpligtende for dig.

HVILKE BILER KØBER VI

Vi køber alle personbiler med og uden afgift, eksportbiler, leasingbiler, varebiler med og uden moms, - Vi køber kort sagt alt med en motor og hjul.

Vi er registreret nummerpladeoperatør hos skat og sørger naturligvis for dokumenthåndtering og afmelding af nummerpladerne i forbindelse med et køb.
Hos os kan du føle dig sikker.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Du kan få gratis hjælp på alle hverdage fra 08:00-17:00 enten via telefon, chat eller e-mail.

Tlf: 25 735 735 E-mail: salg@bilbud.dk

Vi er ofte tilgængelige uden for vores normal åbningstider, der kontaktes vi bedst pr mail.

osbechlaursen

SKAL DU LEASE?
ELLER KØBE NY BIL?

Så kig forbi Osbech Laursen Cars - www.olcars.dk, som er ejet af bilbud.dk. Her er vi eksperter i biler, der kan byde på lidt ekstra. Enten i form af ekstra køreglæde, ekstra luksus, ekstra komfort eller bare det der ekstra, der gør en bil helt speciel.

Besøg Osbech Laursen Cars

KONTAKT OS

Vi svarer tilbage inden for få timer på hverdage.