Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/9/4/a/bilbud.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Så enkelt er det at sælge sin bil gennem Bilbud - Bilbud.dk - Vi køber din brugte bil

Så enkelt er det at sælge sin bil gennem Bilbud

  A row of new 2010 Toyota Prius hybrid vehicles sit for sale in the car lot at the Toyota dealership in El Cajon, California March 9, 2010. U.S. safety regulators and Toyota Motor Corp dispatched investigators to San Diego on Tuesday to inspect a 2008 Prius that sped out of control on a California freeway a day earlier. REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES - Tags: TRANSPORT BUSINESS) :rel:d:bm:GF2E6391LGF01

  Sælg din bil – hurtig og enkelt!

  Hvis du aldrig har solgt en bil før, kan processen virke afskrækkende. Den involverer ting, som de færreste kan lide at beskæftige sig med, herunder at rengøre sin bil, markedsføre den og diskutere beløb og penge med fremmede. Med Bilbud slipper du for at forholde dog til ovenstående. Opret med få klik din bil på vores hjemmeside www.bilbud.dk eller via vores App Bilbud, der kan hentes i både Google Play samt Appstore.

  Vi har ingen krav om at bilen står som ny, vi opkøber alle biler, rengjorte eller ej, nye som gamle. Når du har oprettet din bil vil du i løbet af få timer modtage en uforpligtende salgsvurdering fra os. Vi har et indgående kendskab til bilpriser og autobranchen, hvilket gør os i stand til at byde på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang. Hvis salgstilbuddet accepteres af dig, vil du straks efter modtage et uforpligtende købstilbud fra os.

  Vi henter bilen hjemme hos dig, på dit arbejde eller hvor det end passer dig. Vi betaler omgående, kontant eller via straksoverførsel til din bank. Så simpelt er det. Og behøver vi nævne, den tid du sparer oveni?

  God weekend – fra alle hos Bilbud.dk

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *